Osman Sınav 'aile filmi' yaptı

Yönetmen ve yapımcı Osman Sınav, ailesiyle ortak film şirketi kurdu. Eşi Tangül Sınav ile birlikte Sinegraf Film Yapım Yönetim adlı bir şirketi bulunan Osman Sınav, kurduğu ikinci şirkete büyük oğlunu da hissedar yaptı.
Sinegraf Film Prodüksiyon adlı yeni şirketin kurucuları, Osman Sınav, eşi Tangül Sınav, büyük oğlu Yusuf Ömer Sınav ile yapımcı Yusuf Taner Özbel ve Engin Şavak olarak belirlendi.
Merkezi İstanbul Kadıköy'de olan Sinegraf Film'in sermayesi 50 bin YTL ve hisselerin yüzde 99'u Osman Sınav'a ait gözüküyor.

Ünlü dizilerin yapımcısı

Şirketin sinema, reklam, televizyon, video filmleri ile CD ve DVD ürünleri yapması, stüdyo kurup işletmesi öngörülüyor. Şirket, ürettiği ürünleri çoğaltıp yurtiçi ve yurtdışında satabilecek ve kiralayabilecek. Osman Sınav, Süper Baba, Kurtlar Vadisi, Deli Yürek ve Ekmek Teknesi gibi yüksek reytingli dizilerin yapımcısı olarak tanınıyor.
Oğlu Yusuf Ömer'in okul çıkışında satın aldığı midye dolmanın içinden uyuşturucu çıkması üzerine Osman Sınav, son filmi 'Pars - Kiraz Operasyonu'nda beyaz zehir tacirlerini gündeme taşımıştı.

0 yorum: