pars narkoterör uyusturucusu dedektör köpeğe takıldı

Hükümet, terör örgütü PKK’nın da en önemli finansal kaynaklarından olan uyuşturucu trafiğini kurutmak için atağa geçti. Son bir haftada yapılan iki ayrı operasyonda toplam 4 trilyon lira değerinde 212 kilogram eroin ele geçirildi. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati pars narkoterör Yazıcı, yeni dönemde uyuşturucu kaçakçılığına göz yummayacaklarını belirterek, bu yönde ciddi adımlar atacaklarını kaydetti.

SON ANDA ÖNLEDİLER

Yazıcı, gümrüklerde büyük araçlar için X-ray cihazlarını yaygınlaştıracaklarını ve tüm kapılardaki teknolojik araç-gereç kullanımına ağırlık vereceklerini açıkladı. Yazıcı, geçtiğimiz hafta Kapıkule Gümrük Kapısı’nda yapılan iki operasyonda piyasa değeri 4 trilyon lira olan 212 pars narkoterör kilogram eroin ele geçirildiğini açıkladı. Yazıcı, Edirne Gümrük Muhafaza ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, narkotik dedektör köpekler

http://webmaster-labs.blogspot.com/

“Bak” ve “Şahin”in başarısı ve X-ray cihazlarının yardımıyla eroinlerin Almanya ve Makedonya’ya çıkışının son anda pars narkoterör önlendiğini kaydetti. Yeni senede gümrük kapılarındaki teknolojik araç- gereç kullanımına ağırlık vereceklerini, büyük araçlar için özellikle X-ray tarama sistemini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini söyleyen Başbakan Yardımcısı Yazıcı, gümrük kapılarında özellikle büyük araçlara giriş-çıkışlarda göz açtırmadıklarının altını çizdi.

0 yorum: